DOC Doet: webinar gewijzigde regelgeving Energieprestatie gebouwen met Hilco Pekel

DOC33 organiseert elke maand DOC Doet. We nodigen inspirerende gasten uit die vertellen over een onderwerp wat raakt aan duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Maar DOC Doet gaat soms (ook) online.

Wat betekent de gewijzigde regelgeving ‘Energieprestatie gebouwen’ voor jouw bedrijf?

Hilco Pekel, energie-prestatieadviseur, geeft in deze DOC Doet een informatief online webinar. Hij vertelt waarom het zo belangrijk is om op de hoogte te zijn en welke risico’s er zijn. Vervolgens maakt hij een praktische vertaling naar je eigen praktijk.

Voor wie?
Het webinar is voor (kleinere) aannemers / overige onderaannemers, zzp’ers en leveranciers die werkzaam zijn in de gebouwde omgeving.

Aanmelden

Wil je een link naar het gratis webinar in je mailbox ontvangen? Je kunt je aanmelden via deze link

Over Hilco Pekel

Hilco Pekel is Energieprestatieadviseur en expert op het gebied van wet- en regelgeving rondom de energieprestatie van gebouwen en wat dit betekent in de dagelijkse praktijk van de gebouwde omgeving. Ook werkt hij als docent Bouwkunde bij Alfa-college in Hoogeveen.

Hilco informeerde en adviseerde de afgelopen twee jaar vele vastgoedeigenaren, woningcorporaties, aannemers en installateurs over de wijzigingen die per 1 januari 2021 van kracht zijn.

Datum

jan 15 2022
Expired!

Meer informatie

Ik meld me aan
Categorie
Ik meld me aan