DOC Doet: Circulair bouwen en slopen Bork Groep deel 3

DOC33 organiseert elke maand DOC Doet. We nodigen inspirerende gasten uit die vertellen over een onderwerp wat raakt aan duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Maar DOC Doet gaat soms (ook) online. Twee studenten, Rens Heestermans (docent bouwkunde aan het Alfa-college) en Jennifer Wessels Boer bezoeken de Borkgroep. Hier vind je de link naar de film.

Dit is het derde deel in een serie van drie filmpjes die we maakten bij de Borkgroep. Rens Heestermans, docent aan het Alfa-college en werkvoorbereider Jeroen Aanen van de Borkgroep zijn aan het woord. Ze bekijken samen de vlog van de Borkgroep en bespreken het circulair sloopproject in Sleen waarbij woningen van woningbouwvereniging Woonservice zorgvuldig van herbruikbare materialen wordt ontdaan.

Kop(s)lopers

Bork groep is innovatief koploper binnen de sloop-, recycling- en saneringsbranche en zij willen een waardevolle bijdrage leveren aan een wereld die we met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Het verwezenlijken van deze droom begint volgens hen door simpelweg een beetje beter op elkaar en de omgeving te letten. Daarom slopen zij met respect voor omgeving, mens en dier. Dankzij een duurzame mindset, allerlei technische ontwikkelingen én een innovatief gedachtegoed kunnen ze hun missie steeds beter nastreven. Zo zijn zij, samen met een aantal andere kop(s)lopers in de sloopbranche, aanjagers van de zo gewenste circulaire kringloop en maken ze ‘ruimte voor vooruitgang’.

Kijk voor meer informatie op de site van Bork Groep.

Datum

dec 15 2021
Expired!
Categorie