DOC Doet: Bork Groep Rens en Jeroen deel 3

Dit is het derde deel in een serie van drie filmpjes die we maakten bij de Borkgroep. Rens Heestermans, docent aan het Alfa-college en werkvoorbereider Jeroen Aanen van de Borkgroep zijn aan het woord. Ze bekijken samen de vlog van de Borkgroep en bespreken het circulair sloopproject in Sleen waarbij woningen van woningbouwvereniging Woonservice zorgvuldig van herbruikbare materialen wordt ontdaan.

Via deze link vind je deel 1 van DOC Doet online en via deze link deel 2.

Kop(s)loper

De Bork groep is innovatief koploper binnen de sloop-, recycling- en saneringsbranche. Zij willen een waardevolle bijdrage leveren aan een wereld die ze met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties.

Het verwezenlijken van deze droom begint volgens hen door een beetje beter op elkaar en de omgeving te letten. Daarom slopen zij met respect voor omgeving, mens en dier.

Dankzij een duurzame mindset, allerlei technische ontwikkelingen én een innovatief gedachtegoed kunnen ze hun missie steeds beter nastreven. Zo zijn zij, samen met een aantal andere kop(s)lopers in de sloopbranche, aanjagers van de zo gewenste circulaire kringloop. Ze maken ‘ruimte voor vooruitgang’.

Kijk voor meer informatie op de site van Bork Groep.