Wij Techniek

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. We motiveren alle vakmensen in onze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur. We zijn een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. Samen met deze sociale partners werken wij aan de ontwikkeling van alle vakmensen uit de installatiebranche.

Uitdagingen

Nederland staat voor grote uitdagingen. De energietransitie, digitalisering en toegankelijke gezondheidszorg. Techniek is dé sleutel om deze uitdagingen met succes aan te gaan. Daarbij volgen innovaties elkaar steeds sneller op. Als vakmensen in de techniek zitten we er middenin. Bovendien heeft iedereen persoonlijke wensen om te groeien en zijn of haar werk interessant en uitdagend te houden. Het is duidelijk dat de ontwikkeling van iedere vakman en vakvrouw belangrijker is dan ooit.

Wij Techniek staat voor die ontwikkeling. We zorgen ervoor dat onze vakmensen verder komen. Stellen hen in staat hun talent en kennis te ontwikkelen. Helpen hen in beweging te komen en te blijven. Dit doen we met een gevarieerd aanbod aan bijeenkomsten, coaching, advies en tegemoetkomingen. Zodat iedereen vakbekwaam, enthousiast en vol energie aan het werk blijft in onze mooie branche.

Regionale aanpak

We staan dicht bij de vakmensen, met regiomanagers in het hele land. Ook in Noord en Oost Nederland werken wij heel graag samen met regionale overheden, arbeidsmarktorganisaties, onderwijsinstellingen, praktijkopleidingscentra, andere opleidingsfondsen en lokale initiatieven.

Juist een publiek-privaat initiatief als DOC33 past helemaal in de visie en missie van Wij Techniek en haar sociale partners!

Samenwerken en in beweging zijn is ons motto én die van onze sociale partners. We verkennen kansen en vernieuwingen voor je en verbinden onderwijs en bedrijfsleven. We signaleren en vertalen dit breed door naar nieuwe activiteiten, ook bij jou in de buurt.

Voor meer informatie: www.wij-techniek.nl

André Bouwmeester/ 0348 – 43 73 14