WIJ ZOEKEN: EEN PRAKTISCHE ENERGIEADVISEUR

Ben jij een expert in het verduurzamen van woningen? Wil jij bijdragen aan een betere en groenere wereld? Kan jij jouw enthousiasme over praktische duurzame oplossingen goed overbrengen? Dan ben jij de energieadviseur die DOC33 zoekt!

Samen met team DOC33 help je woningeigenaren om hun huis energiezuiniger te maken. Je bezoekt de woningen, maakt een huisopname en geeft praktisch advies over isolatie, ventilatie, kierdichting, stroomverbruik, verwarming, zonnepanelen, warmtepompen en groendaken. Je stelt een rapport/plan op en presenteert dit aan de bewoners.

We werken nauw samen met verschillende gemeentes in de regio waar we op diverse gebieden ondersteuning bieden om bewoners te helpen met de eerste stappen te zetten om hun woning te verduurzamen.

DOC33: WIE ZIJN WIJ?

DOC 33 is hét kennis- en belevingscentrum voor circulair bouwen en verduurzaming van de gebouwde omgeving en maakindustrie. Een innovatief platform voor de regio Zuid- en Oost Drenthe dat kennis en praktijk verbindt op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je bent beschikbaar voor 36 uur per week (zowel overdag en op verzoek s’avonds. De uren zijn zelf en flexibel in te delen)

We geloven dat mensen met verschillende achtergronden voor dit werk geschikt kunnen zijn, maar we noemen graag een paar eigenschappen die volgens ons nuttig zijn om dit werk goed uit te kunnen voeren:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een bouw- en/of installatietechnische achtergrond;
  • Minimaal 4 jaar ervaring en praktisch advies geven is een rol waarin jij je thuis voelt;
  • Sterk in communicatie; je overtuigt zonder belerend te zijn en bent omgevingsbewust;
  • Zelfstandig kunnen werken in een team waar iedereen veel verantwoordelijkheid heeft;
  • Brede interesse in techniek, innovatie, duurzame energie in de gebouwde omgeving.

Je hebt ruime mogelijkheden voor je eigen inbreng en veel vrijheid om je rol vorm te geven. Het salaris is marktconform.

Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Stuur een korte mail met je cv en 3 punten waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een goed gesprek. We verwachten je reactie voor 15 januari 2024 via post@doc33.nl.

Wil je meer informatie, mail dan naar post@doc33.nl om een belafspraak te maken met directeur Henk Heres.