WIJ ZOEKEN: EEN BEVLOGEN DIRECTEUR

De reactietermijn voor deze toffe vacature is helaas al voorbij.

Heb je een duurzaam bouwhart en ontwikkel jij DOC33 samen met een enthousiast team verder uit tot een inspirerende en bloeiende plek? Ben je ondernemend, enthousiast en wil je zowel strategisch als uitvoerend aan de slag? Lees dan snel verder.

DIT IS JE MISSIE

Je leidt dagelijks Stichting DOC33. Deze stichting zet zich in om de gebouwde omgeving in de regio Hoogeveen sneller te verduurzamen. Vanuit een nog verder te ontwikkelen locatie aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen draag je met de stichting bij aan de beschikbaarheid van voldoende en gekwalificeerd personeel en het verhogen van het kennis- en expertise niveau bij (MKB) bedrijven in de regio. Dat doe je door het verder opbouwen van het opleidingscentrum.

Daarbij ontwikkel je de locatie tot een bloeiend opleidings- en expertisecentrum waar bedrijven elkaar ontmoeten en ook een netwerk vormen met onderwijs en overheid in de regio.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je bent beschikbaar voor 24 uur per week en hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met duurzaamheid, bent een ondernemend type en een stevige netwerker, regisseur en boegbeeld. Je bent een schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven, weet wat er speelt in de (duurzame) bouwwereld en in de regio en je weet de weg te vinden binnen de triple helix. Je ziet kansen en zet deze om in concrete acties. Je bent niet alleen strategisch bezig, je bent ook eindverantwoordelijk voor de praktische bedrijfsvoering en de realisatie van DOC33. Dat houdt in dat je:

  • verantwoordelijk bent voor de dagelijkse gang van zaken en toezicht houdt op de uitvoering van de werkzaamheden door degenen die werken voor de Stichting;
  • contacten legt met stakeholders op zowel strategisch als operationeel niveau;
  • een meerjarig beleidsplan opstelt, compleet met begroting voor zowel exploitatie als investeringen;
  • het (meerjaren)beleidsplan realiseert; je signaleert en beheerst risico’s en bent verantwoordelijk voor het financieel functioneren van de stichting;
  • samen met de voorzitter van het Bestuur de agenda en de vergaderingen voorbereidt en je stelt beleidsdocumenten op;
  • regelmatig overleg voert met het Bestuur en waar nodig met commissies.
  • de begroting en het jaarplan voorbereidt (met de penningmeester) en voert dit uit. Je zorgt ook voor het verslagleggingsproces en de voorbereiding voor de jaarstukken;

Het salaris is marktconform. Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Stuur een korte mail met je CV en 5 punten waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een goed gesprek. We verwachten je reactie voor 20 september via post@doc33.nl. De gesprekken vinden plaats in week 40 en 41.

Wil je meer informatie, bel dan even met onze voorzitter van het bestuur Jennifer Wessels Boer op 06-21854856.

Ben je ZZP’er en heb je de intentie je langdurig aan ons te binden dan behoort dit tevens tot de mogelijkheden.