WAAR WE OPLEIDEN VOOR EEN DUURZAME BOUWTOEKOMST. DOC33.

ONZE DROOM

Je werkt al even in de praktijk en kent het klappen van de zweep. Vanuit je opleiding of kennis die je later in de praktijk onder de knie kreeg. Nieuwe technieken en ontwikkelingen zijn alleen niet bij te houden. En dat is wat wij je bieden. In een korte tijd leer je bij. Het resultaat? Je gaat weer vol vertrouwen aan de slag en de gebieden waar je je niet zeker over voelde, heb je samen met de docent doorgelopen, zodat je alles beheerst. Zo werk je sneller en maakt ook nog eens minder fouten.

Klinkt goed hè? Dat is wat wij willen bereiken. Een opleiding, workshop of kennissessie die naadloos aansluit op jouw praktijk.

AANPAK

Hieronder vind je een overzicht met verschillende opleidingen, workshops en kennissessies. Via de link kom je op een pagina met meer informatie. Je kunt je aanmelden of een mailtje sturen naar post@doc33.nl als je een specifieke opleidingsvraag hebt. Na je mailtje bekijken we samen of de opleiding van je keuze inderdaad aansluit. Wellicht is een andere opleiding geschikter voor jouw situatie.

AANBOD