WIJ LATEN ZIEN DAT HET KAN

Je bent benieuwd naar wat er mogelijk is op het gebied van verduurzamen. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hier ben je aan het juiste adres. Nieuwe technieken en ontwikkelingen zijn niet bij te houden. En dat is wat wij je bieden. In een korte tijd leer je bij. Het resultaat? Je gaat vol vertrouwen aan de slag met het verduurzamen van je bedrijfspand of woning en spijkert je kennis bij op gebieden waar je je niet zeker over voelde. Zo kun je sneller aan de slag en meebouwen aan een circulaire en duurzame toekomst.

Klinkt goed hè? Dat is wat wij willen bereiken. Je kennis en vaardigheden geven die naadloos aansluiten op jouw praktijk.

AANPAK

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kennissessies die wij aanbieden. Via de link kom je op een pagina met meer informatie. Je kunt je aanmelden of een mailtje sturen naar post@doc33.nl als je een specifieke vraag hebt. Na je mailtje bekijken we samen of je keuze inderdaad aansluit. Wellicht is een andere sessie geschikter voor jouw situatie of is maatwerk een beter idee.

BOUWEN

ALTERNATIEVE ENERGIEBRONNEN