Praktijkcursus Waterstof voor installateurs

In de Waterstofwijk Hoogeveen (een deel van Erflanden) start gemeente Hoogeveen rond de zomer van 2023 met het ombouwen van zes woningen van aardgas naar waterstof voor verwarming en koken. Bewoners bepalen zelf of ze mee willen doen.

Hier moet je aan voldoen

Gemeente Hoogeveen besteedt de installatieklus meervoudig onderhands aan. Om voor deze klus in aanmerking te komen moeten installateurs aan een aantal eisen voldoen:

– Bedrijven moeten in het bezit zijn van de BRL 6000 certificering o.g.;

– De medewerkers die de installatie van waterstof gaan uitvoeren, moeten de Praktijkcursus Waterstof hebben gevolgd.

Lokaal en regionaal is belangrijk!

De gemeente vindt het belangrijk dat lokale en regionale bedrijven aan dit project mee kunnen werken. Om die reden wordt de cursus aangeboden in DOC33 aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen.

De Praktijkcursus Waterstof zal plaatsvinden op 9 maart van 10.00 uur tot ca. 15.30 uur. De kosten voor de cursus zijn EUR 615,-. Na het afronden van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat.

Deelnemen en meer informatie?

Meedoen aan deze Praktijkcursus Waterstof? Om zo aangehaakt te blijven bij de ontwikkelingen op het gebied van waterstof in de gebouwde omgeving? Geef voor 2 maart 2023 de namen van de deelnemers door via post@doc33.nl.

De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers en er kunnen zich maximaal 12 deelnemers aanmelden, dus wees er snel bij!

Meer achtergrondinformatie over het project vind je op waterstofhoogeveen.nl
Nog vragen? Mail naar post@doc33.nl

Datum

mrt 09 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 15:30

Kosten

€615,00
DOC33

Organisator

DOC33
Email
post@doc33.nl